tirsdag 4. juni 2013

Snart er det Skudefestival!

Legg gjerne turen til Skudeneshavn torsdag 4.juli-søndag 7.juli, for da er det festival i byen!

Under festivalen er samles båtfolket her i Skudeneshavn og både trebåter, veteranbåter, lystbåter, småbåter og seilskuter kommer for å delta. Festivalen samler ca. 35 000 besøkende og ca. 600 båter.

Festivalen byr på en rekke konserter med et bredt spekter av artister, fra sjømansviser fra de lokale Slogmåkane til rikskjendiser som Kurt Nilsen, Trine Rein, Kari Bremnes og Rita Eriksen. Den yngre garde setter nok pris på opptredener av a1 og Erik og Kriss.

På torvet kan du se gammelt håndtverk som båtbygging, repslaging, knivsmed og tønnemakeri. Festivalen byr også på god sjømat og kunstutstillinger i de lokale galleriene.

Dersom du er så heldig å ha egen båt kan du sikre deg plass ved å melde deg på her, eller du kan vugges i søvn på hotellskipet Sandnes som vil ligge til kai under festivalen.

Veteranskipet MS Sandnes ble levert fra Nyland Mek Verksted i 1950 og beskrives som et av de vakreste og mest luksuriøse skipene som har gått på norskekysten i rutefart, og har plass til 180 overnattende gjester.

Til festivalens hjemmesider

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar