fredag 21. juni 2013

Kongesommer!

Har du barn som lett kjeder seg i ferien og sliter med å finne på nok morsomme aktiviteter selv? Savner de håpefulle vennene sine og synes det blir vel mye kvalitetstid med foreldrene i ferien? Da bør dere sjekke ut frivillighetssentralen på Karmøy sitt tilbud Kongesommer! Det er nesten gratis (50 kr for hele kongesommeren!) og man kan delta på masse forskjellige morsomme aktiviteter som ridning, akrobatikk, padling, hiphop og breakdance, seiling og klatring for å bare nevne noe! 



































Her er det aktiviteter for enhver smak. Det er lov for foreldre å bli med også, og det kan jo være en trygghet dersom det virker litt skummelt å hive seg utpå med nye aktiviteter og å bli kjent med nye folk.

Vi fikk tipset om Kongesommer i fjor av vår supre frisør Inger Kristin på Hairfix rett ved torget. Flink frisør som gjerne slår av en prat om stort og smått mens man sitter i frisørstolen! De store jentene hos oss (9 og 11 år) deltok på blant anna klatring i fjor, og det er god sjans for at de prøver seg på ny Kongesommer i år.

Vi gleder oss til sommerferie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar