fredag 5. november 2021

Den vakre julebyen Skudeneshavn

Julebyen Skudeneshavn på Karmøy i Rogaland gir deg den fine gammeldagse og koselige julestemningen. Koselig å gå gatelangs, innom de fine butikkene og kafeene - og ikke minst ta en tur på julemarkedet.


Det er alltid veldig fint pyntet med julegater rundt om i byen, ikke minst i Gamle Skudeneshavn som hensetter en til "Jul i Skomakergata".



Det fine julemarkedet på torget åpner lørdag 27. november. Det er barnas venn Bjørnis og julenissen som står for den offisielle åpningen. Julegranen tennes klokken 17.00. Du kan lese mer om hva som skjer i "Julebyen Skudeneshavn" på deres Facebook-gruppe med samme navn.


Julemarkedet har åpent 27. november (11-18), 4. desember (11-16), 11. desember (11-16), 12. desember (14-18), 18. desember (11-16) og 19. desember (14-18).

Lørdag 4. desember er det barnas dag på Julemarkedet med åpen scene.

På Turistinformasjonen på torget planlegges det å vise frem verdens fineste pepperkakeby. Det blir spennende å se!

Blåklokken Blomsterforretnings julebutikk er virkelig verdt et besøk. Nydelige blomster, juledekorasjoner, julepynt m.m


Skude Miniatyr har laget en fantastisk julekule for dette året - med det velkjente og populære fotomotivet Vaskehuset i Søragadå. Selges lørdag 27. november i Selvåg 1. 


Og så stemningsfullt er det i Søragadå i førjulstiden. Pass på - kanskje kommer julenissen susende forbi med hest og kjerre?




Ha en veldig fin førjulstid i vakre Skudeneshavn! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar