fredag 6. september 2013

Høstdrømmer fra vest

Sommeren er definitivt over og høsten kommer gradvis. Men hver årstid har sin sjarm. Det blåser og regner jo gjerne en høstdag på Vestlandet, men desto gladere blir man når solen skinner og himmelen er knallblå over Skudeneshavn.

Bli med på en fin høsttur. Først nede ved Korneliusholmen, der fine fiskebåter venter utålmodig ved kaien på å tøffe ut og forsøke fiskelykken.


På det smaleste i Søragadå passerer akkurat en bil forbi. Heldigvis er det så lite trafikk, at folk som spaserer kan gå trygt i gaten, stanse opp og se på høstfargene. Det er så stille, så stille at du hører fuglene. Kanskje noen måkeskrik der ovenfra?


I hagene finner du gjerne knallrøde epler. Ordentlige norske epler. Rett fra treet og definitivt kortreist. Dyrket i vakre omgivelser i et historisk miljø.


Den fine dampskipskaien er undervurdert for en liten pause i solen. Deilig å sitte og kjenne solen varme i ansiktet, med en kopp kaffe fra kafeen på Tåkelurfabrikken. Ser du havet vest der ute? Drøm godt om vakre Skudeneshavn.


4 kommentarer:

 1. Vakre Skudeneshavn ja, kanskje vi kommer en tur i høst også......

  SvarSlett
 2. Ja det er verdt å besøke sommerbyen på høsten også, og treffer du på ruskete vær kan en vaffel hos Johannes anbefales :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja vi er godt kjent på Majorstuen, du får hilse til Johannes fra oss på Sørumsand.....

   Slett