onsdag 18. september 2013

Mens vi venter på SILK!

Skudeneshavn Internasjonale Litteratur - og Kulturfestival (SILK) arrangeres for fjerde gang 29. oktober til 4. november, og har også i år mange kjente forfattere på programmet.


Målet med festivalen er å spre leseglede til alle aldersgrupper, og i år får festivalen besøk av barne og ungdomsforfatterne Eldrid Johansen, Steffen Sørum, Arne Svingen og Endre Lund Eriksen. For oss voksne blir det også et variert program med navn som blant andre Dag Solstad, Gunnar Staalesen, Kjersti Annesdotter Skomsvold, Jon Michelet og Tomas Espedal. Mens du venter på festivalen kan du jo krype opp i godstolen med en god bok.


Skudeneshavn har en meget hyggelig bokhandel, Hillesland, med et bredt utvalg og har ofte gode tilbud for den leselystne. Hos Hillesland kan du også kjøpe billetter til SILK. I tillegg til bokhandelen har byens butikker et godt utvalg av bruktbøker til en billig penge. Dette er kommet i gang i forbindelse med SILK og er et skritt på vei mot å gjøre Skudeneshavn til en skikkelig bokby. 

Hvis det ikke frister å fylle opp hyllene med bøker hjemme, kan du ta turen til biblioteket. Der kan du også få gode lesetips av bibliotekaren, samt låne så mange bøker du bare vil helt gratis! Skudeneshavn bibliotek har åpent man og fredag 10- 15 og tirsdag og torsdag på ettermiddagen fra 14 - 19. Hovedbiblioteket i Kopervik er hakket større enn filialen i Skudeneshavn og er også vel verdt et besøk. Der kan du i tillegg til bøker også låne filmer og PC- spill. Karmøy folkebibliotek har også en egen blogg, Eselører, med boktips for både voksne og barn som vi anbefaler å følge med på for alle bokinteresserte! Da håper vi du finner en god bok, så ses vi på SILK!

Se også Spennende forfattere til SILK- festivalen og Nå kan du kjøpe billetter til SILK i Skudeneshavn

2 kommentarer:

  1. Nei men så godt at ikke Skudeneshavn er nedlagt! Leste det i karmøynytt i dag, bilde av et skilt som var satt opp på Randaberg, at Skudeneshavn var nedlagt. Du verden!!

    SvarSlett
  2. Skudenenshavn lever heldigvis i beste velgående!

    SvarSlett