lørdag 27. januar 2018

Skudeneshavn-blogg med over 150.000 besøk

Det er veldig hyggelig at denne bloggen - "Det gode liv i Skudeneshavn" - nå har passert 150.000 besøk fra inn- og utland. Dette er langt over den forventningen vi hadde til besøkstall, da vi startet bloggen i 2013. Statistikken viser at det er mange lesere fra Norge og lokalområdet i Rogaland, men samtidig er det fint å se at svært mange treff kommer fra USA og flere europeiske land. Ingen tvil om at perlen Skudeneshavn vekker interesse både ute og her hjemme.


At bloggen i løpet av mindre enn fem år har fått 150.000 besøk er jo ganske artig når vi vet at det bor rundt 3.400 personer i Skudeneshavn.


Vi har hele tiden hatt et ønske om å vise frem hvor vakkert det er i Skudeneshavn generelt og i Gamle Skudeneshavn spesielt. Derfor har blogginnleggene inneholdt mange bilder, men også omtaler av historie, arrangementer, festivaler og naturopplevelser. Etter hvert har "Det gode liv i Skudeneshavn" også blitt en populær Facebook-gruppe og gjennom Søragadå Forlag har vi gitt ut bøkene "Det gode liv i Skudeneshavn - De fire årstidene" og "Skudeneshavn - med vind i seilene".


Takk til alle dere som besøker bloggen og deler vår entusiasme rundt Skudeneshavn. Det gir oss inspirasjon til å fortsette.

Vennlig hilsen Elin og Svein Arthur Kallevik, entusiastiske huseiere i Gamle Skudeneshavn.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar