lørdag 21. november 2015

Spennende program i julebyen Skudeneshavn

Lørdag 28. november braker det løs. Da blir Skudeneshavn en av de fineste julebyene vi vet om. Det skjer mye både i gamlebyen og på torget der du finner det fine julemarkedet. Julegranen tennes klokken 16:30 og det er alltid et flott arrangement. Men julen er klar denne dagen allerede fra klokken 11.00.  Ikke minst er det hyggelig å rusle rundt på Julemarkedet på torget. Her selges det mye fint som husflidsprodukter, ferske bakervarer, malerier og fotografier, og Hjertelaget Ukraina selger håndmalte og håndblåste julekuler. Julegrøt og saft kan du kjøpe fra salgsboden til Skudenes Drill. Ja, det vil være mye spennende å finne i julebodene og kanskje kommer nissen?


Julemarkedet er åpent fra klokken 11:00 den 28/11, 5/12, 12/12 og 13/12 (fra klokken 14:00).

I Gamle Skudeneshavn kan du oppleve en unik, gammeldags julestemning. Byen er pyntet med julebelysning og julepynt. Ikke rart det minner om Jul i Skomakergaten.

Galleriene i Søragadå har åpent og du kan blant annet se bilder av den kjente kunstneren Anna Kristin Ferking i galleriet Studio 21. I Galleri Gudrid finnes både glasskunst og billedkunst (Kjersti Munkejord Lamb og Reidun Kjärstad Gytri. Og det er også fullt mulig å få noe godt å spise og drikke på fine Holmen Brygge (deilig julegløgg og belgiske vafler), den populære skjenkestuen Tidens Minde, Majorstuen kafé med verdens beste vafler, koselige Verdens minste kafé, Hafnia og på Tåkelurfabrikken.


Så ta turen til Skudeneshavn for en unik julestemning og husk at det finnes en rekke fine butikker som du kan gjøre dine innkjøp i. Veldig hyggelig å kjøpe julegaver i butikker hvor de ansatte til og med har tid til å pakke inn gavene.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar