fredag 12. juni 2015

Skudefestivalen - årets høydepunkt i Skudeneshavn

Skudefestivalen er årets høydepunkt i Skudeneshavn. Rundt 35.000-40.000 mennesker er ventet til festivalen og en rekke båter kommer til Norges sommerby for å oppleve den unike stemningen under festivalen. Skudefestivalen 2015 (2. til 5. juli) er ikke noe unntak og kan by på et spennende program - for store og små, unge og eldre. Blant artistene som kommer i år er Kurt Nilsen, Anita Skorgan, Skambankt, Trond Granlund, MASH og ikke minst Jørn Hoel som dukker opp på den store gratiskonserten.Mange synes det er flott å se hvordan gamle håndverkstradisjoner holdes i live og ikke minst se flotte båter som representerer vår rike kystkultur. I handelsbodene og butikkene er det mulig å gjøre gode kjøp og ikke minst er det et rikholdig utvalg i mat og drikke.


I Gamle Skudeneshavn er det mulig å kose seg på kafeer, se flott kunst i galleriene eller bare nyte den unike stemningen i en av landets best bevarte trehusbebyggelser.


Er du glad i gamle ting er det nok flere muligheter til å finne både antikviteter og rariteter flere steder i byen under festivalen. Det flotte veteranskipet Sandnes er hotellskip under Skudefestivalen i år. Årets festivalkunstner er Dag Telhaug. Hans kunst er inspirert av lyset og kunstnerne på Skagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar