mandag 1. juni 2015

Allsidig program på Skudenesdagene

På førstkommende fredag og lørdag er det klart for Skudenesdagene 2015 i Skudeneshavn. Arrangørene kan by på et allsidig program for store og små.


På fredag 5. juni starter det hele klokken 10.00 når butikkene og Tivoli åpner. Selve åpningen skjer klokken 12.00 ved Eli Margrethe Stølsvik og konferansier er Geir Sommerfeldt. Det blir blomsternedleggelse ved bysten av O. M. Vikre og flere underholdningsinnslag fra skole og barnehager. De minste vil nok synes det er morsomt med brannbil, politibil og sykebil som kan tas nærmere i øyesyn.

Klokken 16.00 er det drilloppvisning ved Skudenes drillkorps og en time senere er det klart for familieshow i Paviljongen.

Lørdag 6. juni er det bruktmarked i Skudenes mekaniske verksted, tivoli og loppemarked på torget til inntekt til Ukraina. Amcar og veteranbiler blir det også å se fra åpningen klokken 10.00. En halvtime senere kommer Skudenes motorsykkelklubb kjørende og Skudeneshavn Musikkorps spiller i Paviljongen. Mye spennende denne dagen med karateoppvisning, shantykor, kakelotteri og Sommer-Gospel på ettermiddagen. Butikkene har åpent til klokken 16.00


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar