torsdag 18. desember 2014

Jul i den vakre, hvite byen

Julen nærmer seg med stormskritt og naturligvis er forventningene til årets julefeiring store hos både små og store i vakre Skudeneshavn. Nissen har allerede vært på plass med hest og kjerre. Han har nok gjort seg en liten formening om hvor det bor snille barn i byen, som skal få besøk og gave på selveste julaften.


Mange har vært innom julemarkedet og tatt seg en tur i de fine gatene i Gamle Skudeneshavn, hvor julegatene nå er tent. Ikke snø ennå, men vi kan jo håpe på julesnø…


Nisser og julepynt er å finne mange steder. Både i privathusene, men også i de mange fine butikkene rundt om i vestlandsbyen. Her ser du noen fine håndlagede nisser. Men man kan nesten synes litt synd på den frysende snømannen. Heldigvis har han fått en nisselue på hodet.


Den vakre trehusbebyggelsen gir en helt spesiell julestemning. Nærmere Jul i Skomakergaten kommer du knapt, enn når du er i Søragadå.


Da er det bare å glede seg til fine juledager med familie og venner. God mat og god drikke. En fin drøs med naboen i gaten og en god bok å lese om kvelden, mens veden knitrer i ovnen. God jul !Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar