fredag 22. mai 2020

Herlige mai-dager i Skudeneshavn

Det er få ting som kan måle seg med vakre mai-dager i den vakre seilskutebyen Skudeneshavn. Dager hvor solen skinner fra blå himmel mot de nydelige, hvite trehusene og sjøen er knallblå.


Morgensolen forsøker å kjempe seg inn forbi gardinene på soverommet. Allerede nå har den begynt å varme. Gradvis våkner man av fuglekvitter fra småfuglene og måkene som skriker om oppmerksomhet. Om ikke lenge så høres heisekranen fra skipsverftet og arbeidsdagen er i full gang.Sursild og kokt egg til frokost. Noen krus med kaffe. Den fine maidagen er i gang og så snart butikkene åpner, så er vi målbevisst på vei nordover Søragadå. Det frister både med gode tilbud hos bokhandler Hillesland og nystekte pannekaker hos Snørteland, men først og fremst må vi få kjøpt inn blomster hos Blåklokken blomsterforretning. Alltid et svært godt utvalg og alltid ypperlig og hyggelig service.Hjemme igjen er det bare å plante de nydelige sommerblomstene i krukker. Trappen strutter våryr og gleder seg til mange fine, rolige stunder med dagens avis i ettermiddagssolen.


Solen fortsetter å skinne fra den knallblå himmelen. Det er godt å varmt ute på terrassen. Så da er det vel fortjent å nyte et glass med noe skummende, godt fra Skudenes Bryggeri?! Ha en fortsatt fin mai måned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar