søndag 24. mai 2020

Fine ting til sommeren i Skudeneshavn!

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og med lysere tider kommer også lysten til en aldri så liten vårfornyelse for både liten og stor. Skudeneshavn har flere små perler å by på og det er avslappende og fint å ta en tur innom de små butikkene.

Rett ved torget finner du barneklær og interiør hos "Sör interiør og barneklær" . - Kryss over parkeringsplassen og du kommer til "På kammerset".Her får du flotte gaveartikler, litt snop, interiørvarer og små fine skatter til de minste i familien. - Og alltid hyggelig og god service!

Et nytt tilskudd for de spreke er butikk for hinderløpet The Beast i de gamle lokalene til Telegrafen.

 


I pinsehelgen åpner også en ny klesbutikk for damer der det tidligere var konditori. -Fra vindusutstillingen ser det ut til at her blir det både fine sommersko og klær å finne.

Sving innom Hillesland Norli som i det siste har fått inn en rekke nye puslespill! Hørte rykter at for deg som har fått dilla så har de til og med puslespill med over 40 000 brikker!

Er du mer glad i annen type puslerier så får du orden i sysakene hos Quiltesmia over gata. For den syglade får du alt fra flotte quiltestoffer til glidelåser og knapper til det siste prosjektet.

Og hadde de ikke akkurat den knappen du var på jakt etter kan Handlehuset være stedet. Her får du og strikkegarn og annet til håndarbeidet. God shopping!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar