søndag 31. desember 2017

Skudeneshavn 2017 - Det gode liv i bilder

Nok et år ebber ut. I 2017 har vi fått nyte Skudeneshavns fire årstider, av og til føles det som om alle årstidene var der samme dag. Om vinteren føles det som man går rundt i en vinterlig italiensk landsby. Livet foregår bak husets fire vegger og det er ikke så mange mennesker i gatene eller i feriehusene.


Men med en gang våren kommer så kommer både blomstene og folkene frem fra vinderdvalen. Og det føles allerede lenge siden vi heiste flagget 1. nyttårsdag i en julepyntet gate.


Når påsken nærmer seg er det en fin tid i Gamle Skudeneshavn spesielt og i byen ellers generelt.


Påskeliljer finnes over alt - både i krukker foran stakittgjerdene og ikke minst i blomsterbedene bak.


Og med ett er det sommer. Mange turister og feriefolk fra inn- og utland er i byen. Noen for en weekend, - andre for å bli noen uker.


Ute ved Høynessjøen er det alltid vakkert. Kanskje frister det med en svømmetur i sjøen?


Holmen brygge har fått en "ny" lillesøster i det nyoppussede "Badehuset". En nydelig kulturkafé som åpnet tidligere i år.Sommerens store festival, Skudefestivalen, trekker langt over 30.000 besøkende som både vil ha med seg kystkultur, kunstbesøk og fest og moro.


Nydelige høstdager er heller ikke å forakte, som her fra denne vakre hagen i Søragadå ved "Nullen".


Å gå nede en ettermiddagsstund ved sjøhusene i solskinn og med blå himmel gir ro i sjelen. Nok et flott år i Skudeneshavn.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar