fredag 3. mars 2017

Over 100.000 besøkende på Skudeneshavn-blogg

Først og fremst tusen takk til de over 100.000 besøkende på denne bloggen om vakre Skudeneshavn. Da vi startet å skrive om smått og stort i Skudeneshavn for mindre enn fire år siden, hadde vi ikke drømt om å få en slik respons.


Vi har laget bloggen for å kunne være med å vise frem hvor flott det er i Skudeneshavn, som er langt mer enn "seilskutebyen" og Gamle Skudeneshavn. Det er vakre strender, nydelig natur, flotte lekeplasser, idrettsanlegg, fine boligområder og ikke minst fine folk. Flere festivaler som Skudefestivalen, Skudenes-dagene, matfestival og SILK Skudeneshavn internasjonale litteratur- og kulturfestival trekker tusenvis av besøkende fra byen - og ikke minst inn- og utland.


Vi kjøpte vårt hus i Søragadå høsten 2011 og falt umiddelbart for både byen og folkene. Det gjøres utrolig mye bra på frivillig basis i byen, så vi ønsket å gi vårt bidrag med denne bloggen - som etter hvert også har blitt en Facebook-gruppe. Et lite bidrag for å være med å vise frem denne perlen av et sted. Her tilbringer familien ferier og langhelger. Koser oss like mye på våren og sommeren, som på høsten med en god SILK-bok og ikke minst under julefeiringen i Gamle Skudeneshavn. Det ble til en bok - en kjærlighetserklæring til byen og folkene - "Det gode liv i Skudeneshavn. De fire årstidene".


Så kom gjerne på besøk igjen. Vi skal fortsette å vise frem de fine stedene og den tradisjonelle kystkulturen.


Men også legge ut bilder av dagens Skudeneshavn og fine glimt fra hverdagslivet. Fra Majorstuen kafé med Johannes bak disken og nydelige vafler. Fine kulturopplevelser på Holmen Brygge, det nyoppussede Skudenes Mek. Verksted eller fra festivalene. Så kan du puste ut på Tidens Minde eller Lanternen, eller ta et kakestykke på Tåkelurfabrikken og middag på Smiå bistro med et glass kaldt brygg fra Skudenes Bryggeri. 

Vennlig hilsen Elin og Svein Arthur KallevikIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar