søndag 7. august 2016

Ramsalt design på Holmen Brygge

På lørdag skinte solen og vi stakk innom sommerkaféen på Holmen Brygge i Gamle Skudeneshavn for en belgisk vaffel. Et unikt lokale i et gammelt sjøhus.

Et besøk inne i bokbaren ble det også,- og der fant vi en liten perle av en butikk med flotte ting laget av rekved; hus, nøkkelringer, skilt, båter og knaggrekker, drømmefangere og broderte pengepunger i lin. Bak Ramsalt design står Anita Hemnes Midbøe og datteren Sophie.


Ta gjerne en titt på bloggen til Anita, Nostalgi i nr 9 ,- der finner du masse flotte bilder både av rekvedproduktene og av de unike lokalene. 


Veldig fine ting,- og selv falt vi helt for miniatyrhusene i rekved. Vi kjøpte både hus og en liten campingvogn som minstejenta insisterte på at vi måtte ha (- og mor var egentlig ganske enig som er vokst opp med campingdrift). Nå har de fått et nytt hjem her på peishylla hos oss.


Neste sjanse for et besøk på Holmen Brygge er 16. august når det arrangeres ølbryggekurs, les mer her: https://www.facebook.com/events/169140476830573/

2 kommentarer:

  1. Veldig kjekt at dere liker tingene vi lager, setter stor pris på den flotte bloggen dere har. Super reklame for Skudeneshavn med den herlige positive vinklingen dere alltid har :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for hyggelig kommentar - og både huset og campingvognen bidrar til trivsel her hjemme hos oss :) Flotte ting dere lager! :)

      Slett