fredag 3. april 2015

Nytt liv i Verdens minste kafé!

Verdens minste kafé i Søragadå er gjenåpnet og drives nå på dugnad av ildsjelene i venneforeningen Gamle Skudeneshavn. Nå i påskedagene har den koselige lille kaféen med sitteplass til fjorten personer hatt åpent nesten hver dag fra kl 12- 15. Ellers er den åpen i helgene.


I dag var det vår tur til å være vertskap! Vi troppet opp i god tid før åpningstid for å sette på kaffetrakteren og tevann, samt sørge for litt søtt å bite i.  Gjennom de tre timene vi var der var det en jevn strøm av mange besøkende.


Lillefrøken på tre og et halvt syntes det var stas å være med å "jobbe", og spesielt da farfar og farmor  kom for å se hvordan vi egnet oss som vertskap. 


Her kan man sitte og titte ut vinduet på livet i gata, eller drømme seg bort. Et besøk er også en ypperlig anledning for å få et innblikk i byens sjel og historie. Her treffer du hyggelige folk og kan slå av en prat, og på veggene henger fine gamle fotografier som viser livet i byen i gamledager. Selv kong Olav dukker opp på et fotografi fra et kaffebesøk i Skudeneshavn.


Du har ennå sjanse til å rekke et påskebesøk! Verdens minste kafé har åpent 12- 15 både påskeaften og 1. påskedag. Fortsatt god påske!!


1 kommentar:

  1. Så utrolig bra at det er dugnad og fellesinnsats for å holde kafeen åpne. skulle gjerne ha vært der en tur

    SvarSlett