mandag 24. november 2014

Jul i Skudeneshavn

Det finnes knapt noe mer hyggelig og romantisk enn å oppleve julestemningen i Skudeneshavn. Julepyntede hus, nisser i vinduer og gater og et veldig hyggelig julemarked med boder nede ved torget.


Lørdag 29. november er det tenning av julegranen kl. 16.30, med sang og mulighet til å gå rundt juletreet og synge julesanger. Et flott julemarked med mange aktiviteter åpner også. Samme dag er det adventskafé på Tåkelurfabrikken. Det er også mulighet å se fine fotografier på Lanternen, hvor fotoklubben Blinkskud har utstilling.


Det skjer mye i førjulstiden. Torsdag 4. desember er det juleoppvisning i Skudehallen med Skudenes Turnforening. Torsdag 9. desember er det fakkeltog til New Zealands hytten og på den påfølgende dagen er det jazzaften på Holmen Brygge. Lørdag 20. desember er det mulig å bli på tur med nissen og hans hesteskyss. Hele juleprogrammet finner du her hos Skudeneshavn Arena 


Ellers er det jo bare å gå rundt i gamlebyen og nyte den unike julestemningen, eller stikke innom en kafé, et galleri eller en spennede butikk i sentrum. Ha en god førjulstid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar