tirsdag 21. januar 2020

Dette skjer i Skudeneshavn i år

Det skjer mye spennende i Skudeneshavn på Karmøy i løpet av året. Fine konserter, spennende festivaler og mange andre arrangementer. Her kan du lese mer om hva som skjer i år.


Fredag 24. januar er det klart for konsert med det populære folkpop-bandet Blest på Holmen Brygge i Gamle Skudeneshavn. Et veldig koselig lokale, som har huset mange fine konserter og arrangementer.

Elle Melle har konsert samme sted den 22. februar, og lover populære låter som "Frokost på kafé" og "Himmelhøge sti".

En drøy måned senere, 28. mars er det klar for en ny konsert på Holmen Brygge. Da er det Elin Furubotn som inntar scenen sammen med Torbjørn Økland. Gled deg til visepop.

Følg med på Facebook-siden til Holmen Brygge, så dukker det nok opp flere konserter i løpet av året.

Lørdag 14. mars er det både ølsmaking hos Skudenes Bryggeri og St. Patricks Day feires med konsert med Paddies i stortelt i bakgården til Skudenes Bryggeri i Skudeneshavn (Skudenes Event).

25. mars er det gospelkonsert med Reggie & Lady Love Smith og Synnøve Aanensen hos Salem i Skudeneshavn. 


Skudenesdagene går av stabelen 22. og 23. mai. Da blir det mange gode tilbud i byens butikker og folkefest i sommerbyen. Garantert mye spennende for store og små.

Hinderløpet "The Beast", med 6-8 kilometer våte, krevende løyper, er en stor happening for mange. Arrangeres 6. og 7. juni. I fjor deltok nærmere 1.400 menn og kvinner - og kjempet om heder og ære.

20. juni er det klart for Syrefestivalen. Aktiviteter for hele familien på Syre og om kvelden er det dans i Syrevågen.

27. juni er det igjen klart for ølsmaking hos Skudenes Bryggeri.


Den meget populære Skudefestivalen arrangeres i tiden 2. til 5. juli. Mange konserter, boder med håndverksprodukter, utstillinger, en rekke båter og yrende folkeliv. Opptil 30.000 besøkende på kort tid på det som er en av landet største kystkulturfestivaler. Arrangeres av LIONS Skudeneshavn, Råseglarlaget og Skudeneshavn Båtforening.


For kulturinteresserte er høstens høydepunkt Skudeneshavn Internasjonale Litteratur- og Kulturfestival. I år arrangeres den fra 4. til 7. november, og som vanlig blir det forfatterbesøk fra inn- og utland, kveldsarrangement i ulike sjangre og ikke minst mange, fine konserter. I år arrangeres festivalen for 11. gang.

7. november kan du ta julen litt på forskudd og smake på juleøl hos Skudenes Bryggeri.


Hver dag - hele året - kan du nyte den unike gamlebyen, Gamle Skudeneshavn. Med gater og nydelig hus fra gullalderen i seilskutebyen fra 1800-tallet. Her er det mange koselige kafeer og trivelig folk å møte i gatene. Nyt den helt spesielle, romantiske stemningen. I byen finnes også fine butikker, spisesteder og overnattingsmuligheter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar