søndag 15. september 2019

Spennende kultur-høst i Skudeneshavn

Det skjer mye spennende i kulturbyen Skudeneshavn utover høsten. Flere festivaler, konserter og fine utstillinger er det mulig å få med seg. I tillegg er det jo alltid fint å stikke innom en av byens fine kaféer, puber og spisesteder.


Kunstneren Anna Kristin Ferking er tilbake i det fine galleriet Studio 21 i Søragadå i Gamle Skudeneshavn. Maleriene hennes er mulig å se de neste to helgene.

En helt ny tegneseriefestival i Skudeneshavn går av stabelen 19. til 22. september. Da arrangeres tegneseriefestivalen I-Can International Cartoon and Animation Festival of Norway i nordfylket, med arrangementer på kveldstid i Skudeneshavn.Den populære humoristen og historiefortelleren Gunn Haaland er på plass igjen på Holmen Brygge med sin forestilling "Med fodle slagsida". Sett av datoene lørdag 12. oktober, fredag 18. oktober og lørdag 19. oktober for en god latter!Høstens store høydepunkt er SILK - Skudenehavn Internasjonale Litteratur- og Kulturfestival som i år feirer sitt 10 års jubileum. Garantert et spennende program med internasjonale og kjente norske forfattere på programmet. I tillegg er det alltid en rekke fine konserter og arrangmenenter. I år går festivalen av stabelen 30. oktober til 2. november. I fjor høst var den internasjonalt kritikerroste Per Petterson (på bildet) en av festivalens store attraksjoner. I år kommer Dag Solstad, Carsten Jensen, Lilla Sølhusvik, Kjartan Fløgstad, John Kaare Hoversholm, Ingar Sletten Kolloen, Agnes Ravatn og mange, mange flere. Og det blir flere fine konserter.
Claudia Scott har konsert på Holmen Brygge lørdag 2. november. Artisten gir ut nytt album i september 2019 og i november besøker hun altså Holmen Brygge.

Fredag 15. november har Stomy Weather Shanty Choir konsert på Holmen Brygge. De lover fullt trøkk fra første stund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar