mandag 7. januar 2019

Ta turen innom unike "Verdens minste café"

Midt i hjertet av Gamle Skudeneshavn, "Nullen", holder koselige "Verdens minste café" til. Den bittelille kaféen i Søragadå er kjent over hele verden og får besøk fra inn- og utland. 


Kafévertinnen Ruth Hermanns forteller at "Verdens minste café" har åpent i helgene på lørdag og søndag. Fra 7. februar er den populære kafeen også åpen på onsdager igjen - og på helligdager og i sommerferien til glede for byens tusenvis av turister. Naturligvis er det åpent når cruiseturistene kommer for å se den vakre gamlebyen på Karmøy.


Fra den velsmakende menyen kan du velge den berømte eplekaken, kyllingwraps eller kanskje lapper med rømme og syltetøy, forteller Ruth.


Sitronkake er også veldig fristende, sjokoladeboller, cookie eller noe fra utvalget av økologiske varer.  Alt er hjemmelaget og garantert velsmakende.


Her er det lett å la seg friste! Kafeen er liten, har koselig innredning og du får en ekte krambodstemning her inne. Her kan man sitte og titte ut vinduet på livet i gadå, eller drømme seg bort. Et besøk er også en ypperlig anledning til å få et innblikk i byens sjel og historie. Her treffer du hyggelig folk og kan slå av en prat!


"Verdens minste café" holder til i vakre Reinertsen-huset, hvor det er mulig å leie rom i svært romantiske omgivelser. Et slikt overnattingsbesøk anbefales på det varmeste, så har du også muligheten til å oppdage hvor vakkert det er i Gamle Skudeneshavn - en unik perle!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar