tirsdag 19. juni 2018

Nå er det snart klar for Skudefestivalens 25 års jubileum

Den svært populære Skudefestivalen feirer i år sitt 25 års jubileum. Festivalen går av stabelen i Norges vakreste sommerby Skudeneshavn fra 5. til 8. juli og har et omfangsrikt og variert program. Dette er en av landets største kystkulturfestivaler og har noe for både store og små.


Skipsreder Lars Peder Solstad står for den offisielle åpningen av jubileumsfestivalen.

Den populære Skudefestivalen har en rekke konserter. Du kan oppleve BLEST, Janove, Tønes, Lars Martin Myhre, Sveinung Hølmebakk, Heine Totland, ElleMelle, Plumbo, Keipstein, Slogmåkane og Geir Halleland. Den flotte gratiskonserten med Det Betales - Beatles Party er på lørdag 7. juli klokken 19.00.

Samme kveld er det et gigantisk festfyrverkeri fra Steiningsholmen ved midnatt.På lørdagen er det også barnas dag. Skudefestivalen og Round Table 81 Skudeneshavn har invitert Plutselig Sirkus til selskapslokalene Skude Mek. Verksted og lover magiske tryllekunster og sjonglering. Du kan få prøve deg selv som sirkusartist!

Små og store kan også være med på palleløp - løpe på 40 meter med paller i havnebassenget. Hvem løper raskest? Gratis påmelding på Skudefestivalens TicketCo side.Under Skudefestivalen kan du se mange flotte kunstutstillinger. Årets festivalkunstner er Odd Dubland med naturalistiske bilder av hav og fjell. Over hele Skudeneshavn og ikke minst i Gamle Skudeneshavn er det en rekke pop-up gallerier. Ellers er det som vanlig mulig å få se flotte gamle, trebåter og utøvelse av tradisjonelt håndverk. I havn er det fine salgsboder med både suvenirer og god mat. Byen har en rekke kaféer og spisesteder, så det er mulig å finne noe godt å spise og drikke overalt.

Her finner du hele programmet til Skudefestivalen 2018.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar