torsdag 5. april 2018

Bli med inn på meråpent bibliotek!

Vi er jo en leseglad familie og flittige brukere av bibliotek for å låne bøker til både små og store. Så er det jo slik at vi er mest i Skudeneshavn når skolene har ferie og da har ofte filialen i Skudeneshavn forståelig nok vært stengt. - Men ikke nå lenger! Nå kan vi besøke biblioteket også utenom vanlig åpningstider for å lese og låne bøker. 25. januar startet nemlig Karmøy bibliotek med meråpent!


- Onsdag i påskeuken tok vi turen fra Søragadå til Kopervik for å besøke biblioteket og med mål om å få oppgradert våre lånekort. Med oppgradert kort kan du selv åpne dørene når bibliotekaren har gått av vakt! Men først må du altså tegne avtale og få hjelp til å oppgradere lånekortet ditt.


Vi fikk både lest og lånt i tillegg til å tegne under på avtale om oppgradert kort. En hyggelig bibliotekar tok seg tid til å vise oss hvordan en scanner og åpner dørene med lånekort.

Og så kom dagen da vi hadde lest alle tre lånte barnebøker og det var på tide å levere de tilbake. For nå er det slik at vi kan låne i Kopervik og levere i Skudeneshavn. Vi har til og med kunnet låne på ferie i Skudeneshavn og levere tilbake på Deichmanske bibliotek tilbake i Oslo! Fantastisk at det går an!Men tilbake til Skudeneshavn. Mor og yngste datter tok turen og var spente på hvordan var på meråpent bibliotek. Sesam, sesam lukk deg opp. Med oppgradert kort gikk det som en lek! Scannet kortet utenfor døren slik vi hadde blitt vist- og vips så var vi inne! Vi fikk levert bøkene på selvbetjent automat, og tok oss tid til å både se litt i hyllene og å sitte ned litt og lese litt i ukeblader og bildebøker.Biblioteket har meråpent for både morgenfugler og natteløver - fra kl 0700 til 2300. Vel verdt et besøk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar