fredag 1. august 2014

Den fineste sommeren i manns minne

Sommeren i år har vært fantastisk i Skudeneshavn. Ikke nok med at det har vært flotte folkefester under Skudefestivalen og The Tall Ships Races, så har jo været virkelig vært på vår side. Knallblå himmel, sol og gradestokken har enkelte dager passert 30 grader. Finere kan det ikke bli.


Så naturligvis har det fine været også vært sommeren store samtaleemne i de koselige, trange gatene i Gamle Skudeneshavn. Alle er enige om at det er varmt. Svært varmt. Men vi skal jo ikke klage over varmen. For når det endelig er sol og sommer, skal vi nyte den med god mat og drikke, en bok på terrassen eller i hagen og ikke minst mange turer på de fine sandstrendene i nærheten.


Når temperaturen gikk sakte, sakte nedover om kvelden har det vært fint å gå seg en tur. Se på blomstene, før man setter kursen hjemover til iskaffe og noen timer med Monopol med barna.


Men til slutt forsvinner solen. Da er det deilig å gå ned på Dampskipskaien, se mørket komme gradvis, høre skvulp fra sjøen og måkeskrik. Nok en fantastisk sommer dag og nok en dag med det gode liv i Skudeneshavn.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar