søndag 13. juli 2014

Folkefest når The Tall Ships Races gjester Skudeneshavn

Det nærmer seg ny folkefest i Skudeneshavn, når The Tall Ships Races gjester Skudeneshavn 18. til 23. juli. Over 20 seilskip kommer til Skudeneshavn - selveste seilskutebyen på Vestlandet. Byen skal være gjestehavn - såkalt "Cruise in company" - under The Tall Ships Races.


Ikke minst er det mange som gleder seg til å se vakre Christian Radich, som kan by både på omvisning om bord og muligheter for å bli med på tur til sjøs. Denne flotte seilskuten var å se i Skudeneshavn i 1967, da tv-innspillingen av Skipper Worse ble gjort i empirebyen.


Foruten muligheter til seilturer med flere skip, som for eksempel Gulden Leeuwe, vil det bli konserter med blant andre Bjørn Eidsvåg, Slogmåkane, Sveinung Hølmebakk og Vestlandsfanden. I en av hallene på fryseriet vil det bli mulig å gå på skøyter og mye morsomt for barna. Radio 102 og TV Haugaland skal ha sommershow fra sommerbyen. Det blir også salgsboder og utvidede åpningstider i butikkene.

De fire offisielle gjestehavnene er Harlingen (Nederland) (3/7-6/7), Fredrikstad (12/7-15/7),  Bergen (24/7-27/7) og danske Esbjerg (2/8-5/8).

The Tall Ships Races er et årlig seiltreningsarrangement i regi av Sail Training International, og ble gjennomført første gang i 1956. Vi gleder oss til å se de flotte seilskutene komme inn til kai i Skudeneshavn til sommeren.

Les mer om The Tall Ships Races på folkefest.net

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar