fredag 12. august 2016

Morsom barnebok fra "Skudetown"

For noen dager siden var vi som vanlig innom vår favorittbokhandel Hillesland her i Skudeneshavn, og der kom vi over en liten skatt av en bok; "Whistling Will and the Musical Mystery".


Boken er skrevet av Camilla Schøyen og er utgitt på engelsk og handlingen er lagt til Gamle Skudeneshavn. Her møter du Whistling Will og hans gode venn Cutiepie som jobber museumsbutikken i byen. De tar oss med for å treffe alle byens innbyggere som først og fremst består av katter, men også med innslag av en og annen bulldog, for å løse det musikalske mysteriet de kommer over.

Boken har sitt eget nettsted http://www.whistlingwill.com/ og en video som gir deg en liten smakebit:I boken blir vi tatt med på en rundtur innom flere hus og kjente steder i byen, og vi møter både sjørøvere, matmonser, divaer og sheriffen i byen.  Boken er morsom å lese både for stor og liten og har selvsagt en spesiell appell til oss som kjenner den ekte "Skudetown". Samtidig er fortellingen fengende og spennende nok for den yngre garde til å leses i et jafs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar