tirsdag 6. oktober 2015

En bok om Skudeneshavn blir til

Endelig er dagen vi har ventet på kommet! Boken Kalle har skrevet i løpet av sene kvelder og på trivelige helgeformiddager i månedsvis kom i dag rykende fersk fra trykkeriet.


Kalle har skrevet flere bøker før, men det har vært fagbøker mens dette er mer en reiseskildring. En annen forskjell er også at denne gangen er boka gitt ut på eget forlag. Dette er en mer personlig bok enn en fagbok. Leseren tas med på en reise gjennom de fire årstidene i byen og blir også litt mer kjent med oss i familien på fem som nyter det Det gode liv i Skudeneshavn. Sånn sett er boka en videreføring av bloggen vår.


Å bla i boka for første gang var en helt spesiell opplevelse, - å se hvor fin den ble og kjenne lukten. Jeg tror det er nesten like moro og spesielt for meg som har fulgt prosessen og heiet fra sidelinjen som for han som selv har skrevet boka.Til helgen bærer det av sted på helgetur til Skudeneshavn for boklevering og signering hos Hillesland Libris på lørdag mellom 13 og 14, og boken blir også presentert på SILK - Skudeneshavn Internasjonale Litteratur- og Kulturfestival i november. Vi gleder oss og er spente på mottakelsen fra alle dere fine folkene som følger oss her på bloggen og på Facebooksiden vår. 

Det er også mulig å kjøpe boken i vår nettbutikk til kr 299,- 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar