tirsdag 31. desember 2013

Godt nytt år - velkommen til et spennende 2014

I gatene er barn ute med stjerneskudd, mens utålmodige sjeler i Skudeneshavn allerede har startet å sende opp raketter. Det er bare noen timer igjen av året 2013 og vi har allerede begynt å glede oss til det nye året. Et blankt og fint 2014 i Norges fineste sommerby.


Det er mye å glede seg til i det nye året. En drøs med naboen på trappen, kaffe og verdens beste vafler hos Johannes på Majorstuen kafé, hilse på en smilende, eldre dame i Søragadå, se ungene leke på Dampskipskaien eller se minstemann lære å sykle trehjulssykkel i de smale gatene i Gamle Skudeneshavn. Vinter, kanskje med snø? Våren med alle de nydelige blomstene i hagene, hvor det hele tiden spirer og gror.

Sommeren med turer til stranden, på sjøen og i solveggen med en bok og en kopp kaffe for å se på svanene. Plutselig er det klart for tusenvis av tilreisende og Skudefestivalen. Så høsten med fine dager og den flotte SILK - Skudeneshavn Internasjonale Litteratur- og Kulturfestival med spennende forfattermøter rundt om i byen og flotte Holmen Brygge i Gamlebyen. Og til slutt den koselige juleferien i Skudeneshavn - Jul i Skomakergaten look-a-like. Ja, vi gleder oss. Inntil da - Godt nytt år - og takk for det gamle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar