søndag 3. november 2013

Strikk og drikk!

Strikketøyet er,  som jeg har nevnt i et tidligere innlegg, alltid med i veska når vi inntar Skudeneshavn. Det jeg ikke visste er at bare 15 minutters kjøretur unna, i Åkra, holder strikkeklubben Den Stive Pinne til. Konseptet er kort og godt strikk og drikk. Damene i Åkra samles ukentlig til sosialt treff med vin og strikketøy. Her kan du se innslaget fra Den Stive Pinne på Nasjonal strikkekveld på Norge Rundt på NRK Nett- tv.

Det finnes altså et stort husflidsmiljø på Karmøy, og på sommeren arrangeres det strikkekafé hver lørdag på Tåkelurfabrikken i Gamle Skudeneshavn. Her er det nok helst kaffekoppen som nytes mens strikkepinnene går, og i utsalget ved siden av kaféen kan man kjøpe flotte husflidsprodukter om man ikke strikker selv!


Les mer om strikking på Elins blogg Mønsterfabrikken Strikk og Datter

3 kommentarer:

  1. Det er nok ikke hver uke de samles, men de har egen fb side hvor det blir annonsert neste samling. Neste er forøvring nest siste torsdag i november. Jeg var for første gang for halannen uke siden og det var knallkjekt. Vel møtt ;)

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for rettelsen! Synes dere virker som en artig gjeng - flott innslag på TV! For dere som vil bli kjent med Den stive pinne - sjekk ut facebook-siden deres for oppdaterte møtetider altså: https://www.facebook.com/pages/Den-Stive-Pinne/147752895393064?ref=ts&fref=ts

    SvarSlett
  3. Kafeen på Husfliden har åpent hver dag i sommersesongen og resten av året hver lørdag :) der er alle velkomne både me og uten strikk :)

    SvarSlett