tirsdag 4. juli 2017

Kulturkafeen Badehuset - en ny perle i Gamle Skudeneshavn

Gamle Skudeneshavn fikk nylig et nytt tilskudd innen kaféfronten - Kulturkafeen Badehuset. Bak det flotte konseptet står ekteparet Anita og Jan Petter Midbøe, kjent for Holmen Brygge og en høy kvalitet på alle sine prosjekter.



Badehuset fra 1843 har både vært et fjøs og badeanstalt for fiskere i sin tid, men har i de siste årene vært preget av tidens tann. Nå er huset møysommelig restaurert. Grindabygget er blitt restaurert, mens håndverkere har samtidig fått lært gammeldags byggehåndverk underveis i restaureringen på kurs i regi av Håndkraft, forum for tradisjonshåndverk på Haugalandet, Karmøy kommune og eierne. Det flotte restaureringsarbeidet er gjort av Mangor Bårdsen og Anders Torkelsen. En restaureringen til mange millioner kroner.


Til glede for både fastboende og turister er det nå blitt et nydelig kafé. Her er det mulig å få god mat og god drikke. Lokalene er i seg selv verdt et besøk. Og fra vinduet er det utsikt til det nydelige organgeriet i hagen til Holmen Brygge.


En åpen dør ønsker velkommen til det vakre, nyrestaurerte badehuset i Søragadå i Gamle Skudeneshavn. Les mer om Kulturkaféen Badehuset i boken Skudeneshavn - med vind i seilene.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar