søndag 23. august 2015

Nydelige augustdager i Skudeneshavn

Sommeren kom sent, men godt. August har bydd på fine, varme sommerdager i Skudeneshavn. Til glede for alle som bor i byen og ikke minst turistene som kommer hit.


Det er ingen tvil om at de hvitmalte bygningene, både bolighus og sjøhus, virkelig kommer til sin rett når solen skinner og himmelen er blå.


I sommer har mange av husene i Gamle Skudeneshavn blitt pusset opp. Nye vinduer, ny kledning og husene er selvsagt nymalte som prikken over i´en. Slik som denne gamle losstasjonen ved den gamle ferjekaien.


De offisielle flaggdagene markeres selvsagt gjennom sommermånedene. Og så er det gjerne noen bursdager som også skal feires og flagges for. Ikke rart cruiseturister og andre turister tar tusentalls av bilder sine kameraer og mobiltelefoner i Gamle Skudeneshavn, når flaggene vaier i rødt, hvitt og blått.


På Tåkelurfabrikken har det vært åpen kafé i hele sommer. En kaffe og en kake smaker jo alltid godt, og er det finvær kan man sitte på benkene utenfor på Dampskipskaien.


Mange har kommet sjøveien til Skudeneshavn i sommer. Ikke rart at byens båthavn er populær blant båtturister både fra inn- og utland. Vakkert en sommerdag!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar