mandag 27. mai 2013

Vakre blomster i sommervarmen!

I pinsehelgen fikk vi en forsmak på sommeren, og som mange steder ellers i landet, var det også her opp mot 30 grader denne helgen. 

Sommervarmen gjorde at alt som spirer og gror plutselig slo ut i full blomstring og nå er det virkelig nydelig med grønne trær og blomstrende hager. Huseierne i byen er flinke til å holde det fint i gatene og ikke minst til å  pynte opp med blomster i hagene og på trappene. 


Vi kunne jo ikke være dårligere selv når vi så hvor fint naboene hadde fått det, og dermed gikk turen til Hageland for å gjøre innkjøp.Det må nevnes at vanligvis er vi trofaste kunder hos den lokale blomsterhandleren som pleier stå på torvet på lørdager, men ettersom det var mange hverdager igjen til neste anledning ble det en liten luftetur med bilen.


Mange i gamle Skudeneshavn er også flinke til å holde flaggdagene i hevd, dermed var det ekstra fint i gata vår 1. pinsedag. Mannen i huset hos oss lar det nesten gå litt sport i det å følge med på flaggdagene ettersom huset ser ekstra staselig ut med flagget vaiende.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar