torsdag 21. mai 2015

Veien til det gode liv

Veien til det gode liv finnes kanskje nærmere deg enn du tror. Se rundt deg og legg merke til hvor fint det er, så kanskje du ikke trenger kart og kompass på din ferd.


(Panoramabilde: Isabelle S. Jansen)

Veien til det gode liv går kanskje gjennom Søragadå i Gamle Skudeneshavn. Store, grønne, vakre trær, nydelig hus og flotte, smilende mennesker som du møter på turen. Har du tid til å slå av en drøs i gaten? Eller er du mer nysgjerrig på katten som smyger seg langs stakittgjerdene?


Eller kanskje veien til den gode veien går via sjøveien? Nyte byen fra sjøsiden eller kanskje en fin tur med båt rundt om i kanalene i byen, kan være et alternativ.


Mange finner det gode liv på stranden og nettopp her ved Høynessjøen. Ta med en kurv med mat, kald drikke og en termos kaffe. Husk solkrem og badehåndkle. Første mann uti!!


I Parken i Skudeneshavn er det mulig å nyte den flotte utsikten langt ut over havet eller gå seg en rolig tur og nyte skogens stille ro. Å lytte kan være en god vei til det gode liv. Du vet best selv hva du liker best.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar