søndag 19. oktober 2014

Nyhet i Søragadå - Galleri Gudrid

Gleden var stor da vi kom på helgetur og så at det fine lokalet i førsteetasjen i nabohuset var tatt i bruk. Vinduene var fylt med vakker glasskunst, og når vi gikk nærmere og tittet inn så vi at veggene var dekt med hyller med glasskunst og med fine malerier i blå - og grønntoner. 


Galleri Gudrid åpnet 4. oktober med salgsutstillingen "Sommer gjennom Vinter". Det er Eli Margrete Stølsvik som er ildsjelen bak galleriet. Hun kan fortelle at hun har et ønske om å bidra til å skape liv og aktivitet her i byen, og hadde sett at lokalet hadde stått tomt og mørkt en stund. I  dag er det lyst og trivelig å komme inn døren, hvor en smilende Eli møter oss ved billedveven sin. For galleriet fungerer som et hobbyrom for Eli, som forteller at hun ønsket å omgi seg med skjønnhet og vakre ting. Derfor er også maleriene og glassene som er utstilt valgt ut med tanke på at fargene på de  skal passe til rommet de er utstilt i.


I galleriet i Søragadå 39 finner du glasskunst fra Camilla Knapstad, Anne Ma Munkejord, Stine Hoff, billedkunst av Holger Stølsvik, Svanhild Olaug Bjørnsen, Kjerstin Medhaug og håndstøpte lys av Solbjørg Stølsvik. Besøk gjerne facebook-siden til galleriet for en tyvtitt på de vakre glassene og bildene, eller ta turen innom!

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar