søndag 20. oktober 2013

Biblioteket i Skudeneshavn - gratis kulturtilbud for store og små

Har du lyst til å ta med deg Dag Solstad, Nemi, Roy Jacobsen, Jon Michelet, Helene Uri eller Margit Sandemo med deg hjem? Eller kanskje Mummitrollet eller en ridder passer bedre? Denne muligheten har du i Skudeneshavn, der biblioteksfilialen har et flott utvalg av bøker til gratis utlån til store og små.


Biblioteksfilialen holder til i andre etasje på det store, hvite trehuset i Dr. Jensensvei 2. Et steinkast fra sentrumsgatene. Filialen er åpen mandag, tirsdag og fredag. Da kan du få god hjelp av en bibliotekar. Bøkene kan leveres inn når du vil i en leveringskasse utenfor.


Filialen har en egen avdeling for barn med en fin sittegruppe, hvor man kan både ha litt høytlesning eller se i en bok selv. Ungdomsbøker innen ulike sjangre finnes også, og selvsagt romaner og annet for voksne. Er du glad i tegneserier, både for små og store, så finner du det i hyllene. Det er også mulighet for å sette seg ned og lese i en bok eller magasin.


En liten lokalhistorisk avdeling finnes på loftet. Husk at har du et lånekort fra et annet bibliotek, som er registrert for utlån i hele landet, ja så kan du låne bøker her i Skudeneshavn. Folk i byen er glad i sin biblioteksfilial og engasjementet var stort da filialen holdt på å bli nedlagt.


Bruk biblioteket - det er gratis, hyggelig og et fint sted å både lære, le, stille nysgjerrigheten og treffe andre hyggelige mennesker :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar