søndag 16. april 2017

Pokémon-jakt i Gamle Skudeneshavn

Første påskedag startet med noen lette regnbyger og etterhvert tittet solen frem mellom skyene. Vi tenkte det var tryggest å ikke legge ut på langtur men lytte til kjentfolk og holdt oss i kjente trakter. Vi la ut på Pokémon-jakt. Pokémon GO gikk som er farsott her i sommerferien da spillet ble lansert. Det er altså et spill som er laget for å få folk opp av godstolen og ut å gå.


Den første fanget vi mellom trappen som går opp fra Søragadå og utsiktspunktet med kanonen. En sursøt kattepus var det visst. Heldigvis hadde vi med paraply for å beskytte oss selv og telefonen mot regndråpene. 
                                                Videre gikk turen til Parken og ned gjennom Søragadå, forbi Verdens minste kafé og bort til Korneliusholmen.  På broen fanget vi en litt ør og svimmel blekksprut kalt Tentacool.  Det fins en rekke Pokéstops i Søragadå. Her kan du fylle opp lageret med Pokéballer og i tillegg har du sjans til å lære noe nytt. Så lenge spillet brukes med fornuft (altså ikke syklende/kjørende),- er det både lærerikt, morsomt og gir deg mosjon! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar