fredag 22. mai 2015

Spennende sommerprogram i Skudeneshavn

Titusenvis av mennesker kommer til Skudeneshavn hver sommer. Årets sommerprogram er svært spennende og variert. Her er det noe for alle - både store og små.


Allerede 31. mai er det klart for Friluftslivets dag. Fra klokken 12 til 15 er det sjøaktiviteter for hele familien i Skudeneshavn - Vigane.

Skudenesdagene går av stabelen 5. til 6. juni. Flotte markedsdager og underholdning for store og små.

Tradisjonen tro er det Sommergospel i Parken 6. juni.

Karmøymarsjen går 14. juni fra Karmøyhallen i Kopervik over Karmøyheia til Skudeneshavn.

Hinderløypa "The Beast" åpner klokken 12.00 den 20. juni. Dette er en 6 km hinderløype ved idrettsanlegget og i friluftsområdet.


Tusenvis gleder seg til Skudefestivalen fra 2. juli til 5. juli. En av Norges største kystkulturmønstringer. Gratiskonsert med Jørn Hoel på torget 4. juli og ellers konserter med Kurt Nilsen, Trond Granlund, Hilde Selvikvåg, Anita Skorgan, Skambankt, Mash og Det Betales. Årets festivalutstiller er Dag Telhaug. Overnatting er mulig blant annet på hotellskipet MS Sandnes.


Hver onsdag klokken 12 i hele sommer i juli er det mulig å se familieforestillingen "Hiv Away" på Museet i Mælandsgården. Ikke minst er museet verdt et besøk i seg selv, for å lære mer om historien i flotte, autentiske omgivelser.


Barn i Skudeneshavn kan glede seg til juli. Da er det en rekke aktiviteter under Kongesommer i ukedagene. For barn fra 7 år.

De voksne kan se frem til bryggedans på bryggen ved Råseglarhuset den 8. august.

Den 6. september er det familiedag på Røyningsbu. En rekke aktiviteter for familiene.

(Kilde: Turistinformasjonen i Skudeneshavn, www.visitkarmoy.no)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar