søndag 22. juni 2014

Snart klart for Skudefestivalen 2014

Arrangørene er i full gang med forberedelsene til Skudefestivalen 2014 - en av Norges største kystkulturfestivaler. Blant de mange artistene som kommer til Skudeneshavn er DDE, Hellbillies, Jonas Fjeld, Helene Bøksle, Reidar Larsen og Yuma Sun.


Under festivalen vil du få se hundrevis av flotte båter - trebåter, seilbåter, lystbåter og veteranbåter. I overkant av 35.000 mennesker besøker Skudeneshavn de dagene festivalen varer. I år går den av stabelen 3. juli til 6. juli.


Mange morsomme gallerier dukker opp under festivalen. Alt i fra kunsthåndverk og bilder, til et eget flymuseum med modeller og plakater i Søragadå.


Og nede på Piren ved Mælandsgården og museet i Gamle Skudeneshavn er det både salg av antikviteter og mulighet til å stikke innom den artige butikken Søstrene Søt og Sur.


Men det er nede på kaien og torvet det er flest mennenesker. Med underholdning for store og små, sjøhusboder med salg og fremvisning av kyst-håndverk, gamle båtmotorer og mulighet til å få kjøpt seg mat fra mange steder i verden.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar