tirsdag 12. november 2013

Samler inn julegaver på biblioteket i Skudeneshavn

Snart er det jul igjen og du kan glede andre med å gi en julegave. Hvorfor ikke gi en gave til noen som virkelig trenger det? Karmøy folkebibliotek samarbeider med Frelsesarmeen om å samle inn julegaver, som kan leveres inn på biblioteksfilialen i Skudeneshavn. Du kan også levere inn gaver på filialene på Norheim og Åkrehamn, eller på det flotte hovedbiblioteket i Kopervik.

Gavene skal gå til personer i en vanskelig livssituasjon. En fin anledning til å kunne bidra litt selv, med noe som garantert kommer til å glede mye! Torsdag 12. desember er siste dag for å levere inn din gave. Biblioteket ønsker at det gis ting som er nye og som er pent pakket inn.

- Gavene må også være merket med hvem de passer for, slik som kjønn, alder og størrelse. Det er fint om merkingen gjøres slik at den fjernes før gaven gis videre til en mottaker, sier Lillian E. Rushfeldt ved Karmøy folkebibliotek til avisen Karmøynytt.

Vi oppfordrer alle til å gi gaver til biblioteket i Skudeneshavn - og så kan du jo selv låne deg en bok eller to. En gave til deg selv - helt gratis :)


Så kan du bare glede deg til du kan rusle rundt i julepyntede Søragadå i Gamle Skudeneshavn - kanskje med en gave eller bok under armen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar