søndag 24. november 2013

Jul i vakre Skudeneshavn

Nå står julen like for døren i Skudeneshavn. Det finnes vel ikke et finere sted å legge julehandelen til enn sentrum av Skudeneshavn, med en tur gjennom den idylliske trehusbebyggelsen i Gamle Skudeneshavn. Her er det julegate-belysning, julepynt på trapper og i vinduer - ja, det er som å komme tilbake til barndommens Jul i Skomakergaten. Du forventer nesten at skomaker Andersen kommer ruslende nedover Søragadå.


Julegranen på torget i Skudeneshavn blir tent på ettermiddagen lørdag 30. november, med blant annet korpsmusikk, godteposer til barna og gang rundt juletreet. Da har også butikkene langåpent, det er julemarked på Torget, barna kan få være med å kjøre med hest og kjerre, drilljentene og klasse 10 c selger pølser og grøt på torget. I Tåkelurfabrikken i Gamle Skudeneshavn er det adventskafé og hos Johannes på Majorstuen kafé kan du få kjøpt kaffe og verdens beste vafler.


Butikkene har også søndagsåpent 15. og 22. desember. Og i tiden før det, er det flere arrangementer i førjulstiden som du kan lese om her hos Skudeneshavn Arena. Høres det ikke koselig ut med nissemarsj til New Zealand Hut, gullgraverhytten, tirsdag 10. desember? Og hver lørdag er det gratis julekino for barn over 3 år på Kulturhuset. God førjul :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar