fredag 26. juli 2013

Hvilken dag er det i dag?

Nå er vi kommet skikkelig i feriemodus her slik at dagene flyter over i hverandre og vi hverken holder orden på hvilken ukedag det er eller vet hva klokken er. Deilig!

Vi hadde egentlig en plan om at en av onsdagene i juli skulle vi gå på familieforestillingen Førstereisgutten på Mælandsmuseet, men forrige onsdag hadde vi gjester og denne onsdagen glemte vi at det var onsdag. Vi får se om vi får den med oss uken som kommer, for den har fått gode omtaler!

Godværsdagene har gått med til å bade, spise is (Softisen på konditoriet er i følge jentene den som er best og gir mest "value for money", mens 1 -åringen har fått dilla på Lollipop saftis i varmen), sykle en tur, drikke kaffe på terrassen, slå av en prat med naboen, stikke bort på lekeplassen med vesla eller lese en bok ute i solen mens den andre forelderen var med på tur for å plukke blåbær eller se på båt.

I dag er det litt grått og lillejenta og jeg koser oss inne med tegne- og malesaker, hører musikk og leser pekebøker. Snart er det tid for en tur ut for å lufte oss litt og spise is!

PS. Ta gjerne turen til Skudeneshavn til helgen. Da er det hundeutstilling på skolen og søndagsåpne butikker. Så om du er som meg og går i surr med dagene i ferien kan du uansett få shoppet litt ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar