mandag 1. juli 2013

Verdens beste flyreise med 1-åringen!

Lørdag gikk turen fra hovedstaden til sommerbyen for Kalle og de to store jentene med vår store fine "brumme" som hadde fullt bagasjerom. Aurora på ett år synes ennå det holder med en times tid i bil derfor reiste vi etter med fly på søndag.  Aurora sov i bæresele på magen mens vi trasket hjemmefra ned til flytoget på Oslo S. Med på turen hadde vi og en liten sekk med bleier, noen leker og ekstra skift til flyturen.

Snuppa våknet da vi kom på flytoget og syntes det var gøy å se på alle de andre reisende og å se ut av vinduet på hus og biler som suste forbi, så den 20 minutters turen gikk knirkefritt.

På Gardemoen fikk vi prøvd ut familieslusen i sikkerhetskontrollen. Mye mindre stressende å stå i kø med andre med barn som har forståelse for at det kan bli lenge å vente for en småtass, så den skal vi benytte flere ganger!

Og vel inne på flyet ble vi sittende sammen med verdens hyggeligste dame fra Haugesund som fortalte at hun hadde et barnebarn på 3 år syns det var koselig å sitte sammen oss. Hun snakket og lekte med Aurora hele turen! Hun viste frem bilder i avisen sin og pekte ut hunder og katter. Hun lot Aurora rappe avisa og leke at den var teppe og at hun skulle sove.  Hun sang til og med Lille Kattepus. Og som hun sa til meg; "jeg tror aldri jeg har sunget på et fly før". Hun var med og tegnet på magnettavlen vi hadde med, og på slutten av turen måtte jammen mannen hennes også trå til og tegne litt. Aurora var bestemt på at han skulle tegne til henne. De var så hyggelige og gjorde virkelig turen til en fornøyelse!
På flyplassen på Karmøy ble vi hentet av verdens beste storesøstre og pappan, og etter en liten tur i "brumme" var vi fremme i verdens beste feriehus!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar